Author Topic: problems to get registered, or to get on to the forum?  (Read 11638 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline guy moerenhout

  • Administrator
  • 3000 cc
  • *****
  • Posts: 4.373
    • www.abarth-gmr.be
problems to get registered, or to get on to the forum?
« on: February 25, 2007, 11:57:00 AM »
hello boys (and girls),

as we understand that not everyone is an internet-specialist and that sometimes you just get stuck:

if you have trouble to get your approval/password/confirmation-mail, just give the webchef a mail to override the system and get you in by the backdoor.    ;-)

click here on the mail-link, fill in your alias and send: <a href=mailto:webchef@abarth-gmr.be?subject=let me in on the abarth-gmr forum&body=my alias: >webchef@abarth-gmr.be[/url]

due to a lot op spam, we delete a lot of suspicious accounts and sometimes innocent bystanders can be part of the collateral damage.
choose a car-related alias, activate your account, complete your profile so we know you're a real abarth-fan and no spammer. thanks.

cu @ the abarth-gmr-forum !
« Last Edit: April 04, 2009, 09:42:09 AM by webchef »
______abarth  gmr-team ______
___http://www.abarth-gmr.be ___

Offline webchef reKupnet

  • Erwin (reKupnet) O'
  • 2000 cc
  • *******
  • Posts: 267
  • free-lance cyBer-reKup-eXpert
    • www.Auto-Moto.Link
Re: problems to get on to the forum?
« Reply #1 on: February 23, 2009, 10:44:48 AM »
As we try to protect our forum from spammers, the login procedure has altered.

You now have to wait till an administrator approves your account, before you can post.

As a guest you can already read all the topics and posts on the forum, so no worry that you would get bored while awaiting your approval !

Thanks for your understanding.



PS: Try to pick an alias that connects to you or your hobby with cars.
Aliasses with connections to s*x or blue pills are always rejected !
____abarth gmr-team_____www.Auto-Moto.Link_____

Offline webchef reKupnet

  • Erwin (reKupnet) O'
  • 2000 cc
  • *******
  • Posts: 267
  • free-lance cyBer-reKup-eXpert
    • www.Auto-Moto.Link
Re: problems to get registered, or to get on to the forum?
« Reply #2 on: July 25, 2009, 07:59:36 AM »
as we upgraded the forum-version, and moved servers, a lot of older photos disapeared.
it seems that the links to the files are corrupt.
if you still have photos on your computer, do not hesitate to modify those topics, while we look for a way to reconnect...
« Last Edit: August 08, 2009, 08:45:50 AM by webchef »
____abarth gmr-team_____www.Auto-Moto.Link_____